חיפוש
  • ראשי
  • חדשות
  • בת הים
  • קהילה
  • עטרת בת ים
  • אוכל וצרכנות
  • נדלן
  • דעות
  • רכילות
תפריט
  • ראשי
  • חדשות
  • בת הים
  • קהילה
  • עטרת בת ים
  • אוכל וצרכנות
  • נדלן
  • דעות
  • רכילות
ראשי » המומלצים » ראש עיריית בת-ים יוצא למאבק לטובת הפחתת הארנונה לתושבים

ראש עיריית בת-ים יוצא למאבק לטובת הפחתת הארנונה לתושבים

דנה ברגיל 31 בדצמבר 2020

ראש עיריית בת-ים יוצא למאבק לטובת הפחתת הארנונה לתושבים

ראש עיריית בת-ים צביקה ברוט: " הוריתי לכל אנשי הנהלת העירייה העוסקים בנושא הפחתת הארנונה להיערך למהלך מזורז שיפעיל לחץ אדיר על כל הגורמים הרלוונטים, ובשום אופן לא נוריד רגל מהגז גם אם יש בחירות. אם הידברות רגילה לא תעזור, אנחנו נילחם בכל הכח ונגיע עד בג״צ – עד שזה יקרה"

השבוע התפזרה הכנסת ה-23. לאחר שתקציב המדינה ל-2020 לא קודם ואושר עד יום שלישי בחצות, המועד האחרון לכך בחוק. הבחירות צפויות להתקיים ב-23 במארס. זו תהיה הפעם הרביעית שבה אזרחי ישראל הולכים לקלפי בתוך שנתיים. עם פיזור הכנסת, הפכה הממשלה לממשלת מעבר. בעקבות אי העברת העלה ראש העיר, צביקה ברוט, פוסט חריף על החשש בעיכוב הפחתת הארנונה.

בפוסט כתב ראש עיריית בת-ים צביקה ברוט: "כמו שכולכם זוכרים היטב, הבטחתי לכם שנגרום לממשלה להוריד את הארנונה בבת-ים, ואני עוסק בכך מדי יום ביומו. אינספור דיונים, שיחות טלפון, מכתבים, הצעות ומחשבות, ולפעמים גם צעקות. ודווקא בגלל זה אני זועם לראות שאנחנו בדרך לבחירות נוספות.

 

במשך שנה ורבע מתוך השנתיים האחרונות משרדי הממשלה היו משותקים. בתקופת בחירות השרים לא יכולים לתפקד. פקידי הממשלה לא יכולים לקבל החלטות בלי שר שחותם על ההחלטה.

ועכשיו, בגלל משחקי אגו מיותרים, אנחנו בדרך לבחירות נוספות ומיותרות. בחירות שישתקו שוב את כל משרדי הממשלה למשך שנה. זה הזוי.

את תושבי בת-ים לא מעניינים המשחקים הפוליטיים בכנסת. במיוחד לא בשנה כ"כ קשה מבחינה כלכלית. ואם הממשלה לא תבין את זה לבד, נעזור לה להבין את זה.

*הוריתי לכל אנשי הנהלת העירייה העוסקים בנושא הפחתת הארנונה להיערך למהלך מזורז שיפעיל לחץ אדיר על כל הגורמים הרלוונטיים, ובשום אופן לא נוריד רגל מהגז גם אם יש בחירות.

 

אם הידברות רגילה לא תעזור, אנחנו נילחם בכל הכח ונגיע עד בג״צ – עד שזה יקרה.

אנחנו נוודא שהממשלה הנוכחית תתחיל לקדם את הצעדים שגיבשנו להפחתת הארנונה, לראשונה בבת-ים. גם אם זה יהיה הדבר האחרון שהיא תעשה.״

צביקה ברוט
צילום: מערכת עירוני בת ים

 

 

ארנונה צביקה ברוט
« פוסט קודם
פוסט הבא »
האתר בתהליך הנגשה לבעלי מוגבלויות

אנו עושים כל מאמץ להשלים את הנגשת האתר! במידה ונתקלת בבעיה אנא פנה אלינו!

דבר בשם אומרו

כל הזכויות שמורות לחברת עט תקשורת. אין לעשות שימוש בחומרים המפורסמים באתר ללא אישור בכתב מבעלי האתר.

תגיות
אמיר אוחנה אשפה בית כנסת בריאות בת ים בתי ספר גינה גן גני ילדים גנים הדברה החברה לתרבות פנאי וספורט וירוס חוף בת ים חורף חינוך חינוך מיוחד חנוכה חניה חשמונאים חתונה יהודה הרוש ילדים ים מועצה דתית מוקד עירוני מתנדבים נוער נרות חנוכה נשים סופגניות סופה עיריית בת ים צביקה ברוט צעירים קבלן קהילה קול קורא קורונה קשר בין דורי שיפוץ שר המשפטים תזונה תלמידים תמ"א
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס